Košarica
0 | 0,00 kn.
Košarica je prazna
Prvo dodajte robu
  • Luksuzni proizvodi od kvalitetnog 100% kašmira
  • Napišite nam!info@kasmir.hr
  • Imate li pitanja?+ 421 918 471 148 ?

Imamo dobre cijene i zadržavamo najvišu kvalitetu.

Mi znamo, da je cijena vrlo često odlučujući faktor u odlučivanju kod kupca li kupiti ili ne. Ne pokušavamo biti najjeftiniji, ali naš cilj je, da udobnu i luksuznu odjeću od kašmira može sebi priuštiti i onaj, koji bi dao prednost, primjerice, ovčoj vuni ili sintetičkim materijalima.

Držimo cijene niske? Prodajemo bez postrednika.

Trudimo se što najviše ograničiti troškove. Nemamo nepotrebne posrednikene surađujemo ​​s veletrgovacima i distributerima. Naš cilj je isporučiti kvalitetne ručno tkane proizvode od kašmira kupcu najkraćim i direktnim putem preko jednog zastupnika u svakoj zemlji, u kojoj se odlučimo za prodaju - Kasmir.hr je naš jedini zastupnik za Hrvatsku. S ovom poslovnom strategijom možemo priuštiti niže cijene nego konkurencija. Naši proizvodi su uz to od najkvalitetnijeg kašmira.

Na čemu ne štedimo? Na uslugama i brizi o kupcima.

Mnogi trgovci mogu sebi priuštiti dobru cijenu samo zato, što štede na brizi o kupcima. Kod nas se nećete susresti s tim pristupom. Ne odgovara vam veličina, boja ili jednostavno odjeća od kašmira nije ispunila vaša očekivanja? Bez pitanja i kašnjenja zamijeniti ćemo ga ili vratiti novac.