BESPLATNA dostava od 3000 kn - Isporuka u 5 radnih dana – Zamjena unutar 14 dana nakon isporuke

Weasel

100% Cashmere Nimbus | Broj slojeva: 4

Tablica veličina

Na stanju Dostupne boje

474.90 €
hazel Do 5 dana

Do 5 dana
474.90 €

Podaci o proizvodu

100 % kašmir, 4/2 sloja.

Otvorena srednje duga jakna od Nuage kašmira.

  • Prednji dio i rukavi izrađeni u 4 sloja
  • Leđni dio od 2 sloja
  • Drapirani ovratnik
  • Pristojna završna obrada

Njegovo labavo pletivo daje mu još lepršaviji i prozračniji izgled, Zbog svoje mekoće primamljivo je ušuškati se u njega tijekom hladnih zimskih večeri kod kuće, ali ga možete nositi i vani kao kardigan u prijelaznom razdoblju. Tako udobno, a opet i sofisticirano!

Naš 'Nuage' kašmir je izuzetno mekan, jer je pleten u pređi debljoj od one koje sa koristi za tradicionalni kašmir. Glomazniji je i lepršaviji, ali svejedno daje prozračnost. Kako je pređa deblja, dvoslojni 'Nuage' kašmir je deblji od tradicionalnog četveroslojnog kašmira.Materijal
100% Cashmere Nimbus

Broj slojeva
4

Naknadna njega kašmira
       
Kako se pravilno brinuti o proizvodima od kašmira?

Imate li pitanja o ovom proizvodu?

Dostava i povrat

Načini isporuke

Nakon primitka narudžbe obično kontaktiramo naše klijente i obavijestimo ih sa predpostavljenim datumom isporuke - to je obično u roku od nekoliko radnih dana. Ako naručeni proizvod nije na zalihi, moramo ga unijeti u proizvodnju. U tom slučaju, možete računati s isporukom od 3-5 tjedana.

Proizvod šaljemo poštom (1. razred) iz skladišta u Slovačkoj. Dostava traje nekoliko radnih dana. Poštarina se naplaćuje 40 kuna. Kod narudžbe iznad 3000 kn poštarina je besplatna!

Načini plaćanja

Kupac ima mogućnost nakon rezervacije izvršiti plaćanje putem integriranog pristupnika plaćanja, ili izvršiti međunarodnu uplatu na slovački račun. Za plačanje bankovnom doznakom, molimo Vas da koristite u nizu navedene podatke:

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Banka: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

Kao varijabilni simbol nevedite broj narudžbe.

Narudžbe iznad 3000 kn
Besplatna dostava

Trošak dostave – plaćanje karticom
40 kn

Način dostave

Imate li pitanja o ovom proizvodu?

Tablica veličina

Dužina leđaDužina rukavaŠirina u prsima
XS 77 cm 58 cm 43 cm
S 78 cm 59 cm 45 cm
M 78 cm 60 cm 47 cm
L 79 cm 61 cm 49 cm
XL 79 cm 62 cm 51 cm
2XL 80 cm 62 cm 53 cm

Veličinski broj
EU


O nama i našim vrijednostima

Kašmir je ljubav na prvi dodir. U njemu ćete osjetiti delikatnu finoću, nevjerojatnu mekoću i toplinu- također ćete vrlo brzo otkriti kako u rukama držite nešto posebno.

Mala smo obiteljska tvrtka, koja je u 2011.godini počela uvoziti odjeću od kašmira iz Nepala. Kvaliteta i jedinstvenost naših proizvoda razlozi su zašto smo stekli kupce iz cijelog svijeta. Naši proizvodi su ručno izrađeni od vlakana kašmira, čiji je prosječan promjer manji od 0.0155 mm.

Odjeća od kašmira nije baš najjeftinija, poglavito ako je proizvedena ručno i od najkvalitetnijih vlakana. Džemper od kašmira je ipak dugoročna investicija. Uz pravilnu njegu, odjeća od kašmira zadržava kvalitetu više godina, bez izbljeđivanja ili rastezanja te istu čini mogućim nasljedstvom za narednu generaciju.