BESPLATNA dostava od 3000 kn - Isporuka u 5 radnih dana – Zamjena unutar 14 dana nakon isporuke

Hannah

100% Kašmir | Broj slojeva: 2

Tablica veličina

Na stanju Dostupne boje

1 399,25 kn.
shinking violet / shocking pink Do 5 dana

Do 5 dana
1 399,25 kn.

Podaci o proizvodu

100% kašmir, 2 sloja. Izrađen potpuno drugačijom tehnikom pletenja. Više mjesta izmedju pređa čine džemper laganijim i mekšim.
Prekrasan veliki džemper s lađa izrezom.
Šupljikav dizajn naglašava gornji dio džempera.
Moraju vam se svidjeti i niti kašmira koje se mogu ukloniti, a koje su u kontrastnoj boji s nižim stranama!
Ovaj kašmira izrađen je potpuno drugačijom tehnikom pletenja. Više mjesta izmedju pređa čine džemper laganijim i mekšim. Zbog toga je posebno mekan, nježan i jako delikatan. Niski otvori za ruke.
Komad koji morate imati ove sezone.
Obrnuti žerzej obrub od 6 cm na rubovima i manžetama.
Veliki džemper.Materijal
100% Kašmir

Broj slojeva
2

Imate li pitanja o ovom proizvodu?

Dostava i povrat

Načini isporuke

Nakon primitka narudžbe obično kontaktiramo naše klijente i obavijestimo ih sa predpostavljenim datumom isporuke - to je obično u roku od nekoliko radnih dana. Ako naručeni proizvod nije na zalihi, moramo ga unijeti u proizvodnju. U tom slučaju, možete računati s isporukom od 3-5 tjedana.

Proizvod šaljemo poštom (1. razred) iz skladišta u Slovačkoj. Dostava traje nekoliko radnih dana. Poštarina se naplaćuje 40 kuna. Kod narudžbe iznad 3000 kn poštarina je besplatna!

Načini plaćanja

Kupac ima mogućnost nakon rezervacije izvršiti plaćanje putem integriranog pristupnika plaćanja, ili izvršiti međunarodnu uplatu na slovački račun. Za plačanje bankovnom doznakom, molimo Vas da koristite u nizu navedene podatke:

IBAN: SK7109000000000233073526

BIC: GIBASKBX

Banka: Slovenská sporiteľňa a.s., Nitra

Kao varijabilni simbol nevedite broj narudžbe.

Narudžbe iznad 3000 kn
Besplatna dostava

Trošak dostave – plaćanje karticom
40 kn

Način dostave

Imate li pitanja o ovom proizvodu?

Tablica veličina

Dužina leđaDužina rukavaŠirina u prsima
S1 61 cm 36 cm 68 cm
S2 62 cm 37 cm 71 cm
S3 63 cm 38 cm 73 cm
S4 65 cm 40 cm 76 cm

Veličinski broj
EU


O nama i našim vrijednostima

Kašmir je ljubav na prvi dodir. U njemu ćete osjetiti delikatnu finoću, nevjerojatnu mekoću i toplinu- također ćete vrlo brzo otkriti kako u rukama držite nešto posebno.

Mala smo obiteljska tvrtka, koja je u 2011.godini počela uvoziti odjeću od kašmira iz Nepala. Kvaliteta i jedinstvenost naših proizvoda razlozi su zašto smo stekli kupce iz cijelog svijeta. Naši proizvodi su ručno izrađeni od vlakana kašmira, čiji je prosječan promjer manji od 0.0155 mm.

Odjeća od kašmira nije baš najjeftinija, poglavito ako je proizvedena ručno i od najkvalitetnijih vlakana. Džemper od kašmira je ipak dugoročna investicija. Uz pravilnu njegu, odjeća od kašmira zadržava kvalitetu više godina, bez izbljeđivanja ili rastezanja te istu čini mogućim nasljedstvom za narednu generaciju.